Julia Barbakadze

 

 

Julia Barbakadze

Min lille biografi

Jeg hedder Julia Barbakadze, og jeg er født i en forstad til Moskva, i en by som kaldes Mytisjtsji (det lyder da lidt mærkeligt på dansk, ikke?). Jeg bor ikke der nu, men mine bedsteforældre gør. Jeg flyttede til en lille naboby, da jeg var tre år gammel, fordi min far fik et job i banken der.
Jeg gik i skole, fra jeg var syv til seksten år gammel. Bagefter ville jeg studere på Maksim Gorkijs litteraturinstitut for at blive kritiker. Men jeg besluttede, at MSU er bedre, derfor er jeg her nu.
Jeg bor sammen med min familie. Min far arbejder som computeringeniør på et tv-center i Ostankino. Min mor vil ikke arbejde mere, fordi hun blev træt af alle sine forrige jobs. Hun har været datalogi- og fysiklærer, psykolog, bestyrer af en fransk restaurant i Moskva, og hun arbejder også indenfor alternativ behandling (healing). Jeg har også en lillesøster, hun er tretten og går i skole.
Jeg arbejder som privatunderviser (jeg underviser i fransk og engelsk), men dette år er det sidste på Universitetet, så jeg har en plan om at begynde på et phd-studium (også på MSU) og få et fast job som underviser på et universitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.