Denis Sukhino-Khomenko

D S K

Hejsa!

Mit navn er Denis Sukhino-Khomenko. Jeg er 25 år gammel og er født den 8. juni 1991 i Moskva, hvor jeg har boet hele mit liv.
Siden jeg var ti, har jeg vidst, at jeg ville være historiker; siden jeg var tolv, professionel historiker; siden jeg var femten, at jeg skulle studere på universitetet; siden jeg var seksten, at det skulle være MSU (skønt mine sidste to skoleår var på Russisk Humanistisk Statsuniversitets højere forberedelseskursus, undervisningscenteret Lyceum). Samtidig kunne jeg meget godt lide fremmedsprog. Som regel var sprogundervisningen i skolen dårlig, men heldigvis havde jeg internet — sådan lærte jeg engelsk. Men til sidst valgte jeg historie, jeg mener dog, at den er stærkt forbundet med filologi. Derfor lærte jeg tysk og lidt fransk på universitetet, og nu har jeg tilføjet dansk til listen. På MSU valgte jeg på andet år Institut for Middelalderhistorie og skrev mit speciale i angelsaksisk historie på femte år (derfor skulle jeg studere oldengelsk og latin). Denne specialisering gav mig mulighed for at tjene penge på engelskundervisning — det har jeg gjort siden 2009.
Jeg dimitterede fra MSUs historiske fakultet i 2013, nu er jeg ved at gennemføre mit PhD-program på Det Humanistiske Statsuniversitet (hvor jeg også underviser), jeg er på mit andet år. Mit ny tema omfatter også Danelagens historie, og så studerer jeg dansk, og jeg har aldrig fortrudt mit sprogvalg — det er virkelig meget spændende!
Hvis I vil have mere information, eller har nogle spørgsmål til mig, kan I finde mig på LinkedIn: ru.linkedin.com/in/denissukhinokhomenko

Hej-hej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.