“Den tredje planets hemmelighed”: En sovjetisk sci/fi-tegnefilmsklassiker – nu på dansk

Alle russere kender kultklassikeren “Den tredje planets hemmelighed” fra 1981. I Sovjettiden produceredes et væld af tegnefilm, af hvilke de fleste ikke er blevet kendt i Vesten – en stor skjult filmskat, som først i de seneste år er begyndt at sive igennem til os via internettet og entusiasters hjemmelavede undertekster, fortrinsvis på engelsk. Mange film er det fortsat kun russiskkyndige, der kan få glæde af… Men her kan danskere stifte bekendtskab med den lettere syrede kultfilm “Den tredje planets hemmelighed” (tryk på CC-knappen for at få underteksterne frem):

Filmen er baseret på en bog af Kir Bulytjov og instrueret af Roman Katjanov.

Danske undertekster © Lena Starostina og Jevgenija Lovjagina 2015.

Vor dynamiske filmoversætterduo. Foto © Katerina Firsova 2015.

God fornøjelse!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.